Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni   

Slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas

Gastroknihy.cz - Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni   

Maso zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, tzv. zvěřina, je velmi chutné a nutričně velmi hodnotné. 
Nemáme-li v rodině myslivce, pak dnes dobře nakoupíme kvalitní zvěřinu nejen ve specializovaných prodejnách, ale také ve větších supermarketech. 

Naší předkové dobře znali výživovou hodnotu a vlastnosti jednotlivých druhů zvěřiny a jejích jednotlivých dílů a dovedli z nich připravovat chutné krmě. To dokládají četné historické dokumenty a kuchařské knihy z minulého i dřívějších století.

Fotografie: Jiří Poláček
 

AutorOldřich Dufek
VydavatelMedica Publishing
Počet stran93
Doporučená cena 186 Kč
123movie